Følg sport på nett

Idrett er svært mangfoldig og variert. Noen idretter er veldig populære, og får mye sendetid på TV. Andre idretter er mindre populære, og sendes nesten ikke på TV. Men de små og relativt ukjente idrettene kan også være spennende. Problemet er bare at det ikke er så lett å følge med på dem.

Heldigvis har vi internett. Der sendes det mye sport direkte, også idretter som ikke har så stort publikum her i Norge. Mange bookmakere viser livestreaming av sport, og man kan ofte se sport på utenlandske TV-kanaler. Noen ganger må man abonnere på kanalene for å se sendingene på nettet, men noen ganger kan man også se nett-TV gratis.

Når det er store idrettsarrangement, som OL, er det ikke alltid at TV-kanalene rekker å sende alle konkurransene. Dette er spesielt et problem under sommer-OL, der det er svært mange idretter, og mange av konkurransene foregår samtidig. Under London-OL i 2012, valgte NRK å sende alle arrangementene på ulike nettkanaler, slik at folk kunne følge med på den idretten de selv ville. Kanskje en tilsvarende løsning dukker opp under neste sommer-OL.

Sport online er også en god løsning dersom man er langt fra TV-en. Man kan for eksempel følge sportssendingene på mobilen, eller få liveoppdateringer dersom det skjer noe innen sportens verden. Derfor har det aldri vært lettere å følge med på sport enn i dag. Med mobiltelefonen kan man følge sportssendingene på bussen, på toget eller i teltet når man er på ferie.