Billetter på nettet

Hvis man skal på konsert eller teater, eller bare skal ha billetter til en populær film, kan man bestille billettene på nettet. Da slipper man å stå i kø foran inngangen, og man er sikret billetter før man drar hjemmefra, så man slipper å bekymre seg for at det er utsolgt. Man kan også kjøpe billetter til sportsarrangement både i Norge og i utlandet.

Det er i tillegg mulig å kjøpe billetter til tog og fly online, man kan attpåtil sjekke inn på nett, og få elektroniske boardingkort og billetter. Da går det mye raskere når man kommer til flyplassen. Flyplasser kan være kjedelige, så det er greit å gjøre så mye som mulig på forhånd. Da blir det mindre venting, og det blir mindre stress på flyplassen eller jernbanestasjonen.

Hvis man skal på ferie, kan man også bestille hotell på nettet, og man kan bestille billetter til forestillinger, konserter, utstillinger og omvisninger før man drar, slik at alt er i orden før avreise. Dette sparer også mye tid når man kommer fram, for det kan ofte være kø for å komme inn på populære forestillinger og utstillinger. Har man billettene klare, er det bare å gå rett inn, uten å vente.

Det er mindre stressende å bestille billetter online. Man kan ta seg god tid, og planlegge alt på forhånd. Dermed blir det lettere å nyte ferien. Selv om man bare skal reise på helgetur til familien, er det greit å bestille togbilletten på forhånd, slik at man bare kan gå rett om bord. Noen steder finnes det ikke engang betjente stasjoner eller billettautomater. På disse stedene må man kjøpe billettene på toget, og da er det enklere og ofte billigere å gjøre det på nett. Selv om det finnes billettautomater, er det lettere å kjøpe billetten hjemmefra i god tid.